Dimulakan dengan Bismillah

Dimulakan dengan Bismillah

Saturday, January 17, 2015

selamat pengantin baru sis..

assalammualaikum...
26/12/2014-jumaat
belum terlambat lagi rasanya nk ucap slmat pngantin baru to my lovely sister..juliana muhammad..
smoga kamu berbahagia bersama suami  tercinta..smoga mnjdi isteri dan ibu yang mithali..smoga terus tabah hadapi stiap dugaan yang mndatang.. jgan pernah berhenti berdoa untuk memohon padaNYA..
 cpat nya masa berlalu..dh jdi istri org dh..huhu..lpas nie boleh nk kuar sama2 mcm dlu..mkn sama2, nyanyi sama2, jln sama2..skrang nk kuar kne mnx izin suami..so dh terhad..huhu..
lpas nie dh xde sape nk suapkn org mkn dh..huhu(nmpk x mnja aq nie..huhu :p)..





25/12/2014
juga genap  3 tahun pemergiaan arwah mak.. seandainya mak msih ad, mak lah org yg pling bahagia n gmbira smbut mnantu sulung mak kan.. tpi takdir allah kita x pernah sgka..mak pergi terlalu awl.. mak pergi tanpa smpat mlihat hari2 bahagia ank2 mak..tpi wlapn mak xde didunia tapi mak ttp dihati2 kami..
al-fatihah bt arwah mak n along..smoga kalian berbahgia disana n ditempatkan bersma2 org yang beriman..amin...



Berakhir sudah...

Assalammualaikum..
lama rasanye dh xberblog..
alhamdulilah, terasa kejap jer masa berlalu..berakhir juga sem 3..
berakhir juga exam yg bley memecahkn otk dan memutuskan urat saraf..huhu
now prepare utk anual kem..
xthu ar mcm mna kem sm nie..diorg kate penat skit sbb kne mara..
berjalan berkilo2 mter.. so xthu ar kdaan mcm mn nnti..dgn cuaca pnat skrg..
smoga allah permudahkan urusan kami smua..insyaallah..amin..
sem 3 byk sgt dugaan yang terpaksa aq hadapi..
erm..insan dtg n pergi..stiap permulaan tu pasti ad peerpisahan..
now, my frenz maisarah gi tinggalkan aq sbb nk kjar cita2 die..sedey mmg sdey sbb dia nk tinggalkan aq..tpi dia berhak nak tentukan hidup dia.. aq hanya mampu mendoakan dia smoga berjaya mengejar apa yang diimpikan slame ini..walau kita berpisah didunia..insyaallah smoga kita berjumpa disyurga nanti..amin...terima kasih untuk persahabatan ini, terima kasih sbb ad saat ssah dan duka sy.. terima ksh mnjdii pendengar stia dan terima ksih diatas stiap memori yang tercipta wlapn perkenalan ini hanya smntara.. smoga persahabatn kita kekal slamenya..amin..




so..smoga kamu berbahagia slalu..jga diri baik2 ok..luv u n miss u...