Dimulakan dengan Bismillah

Dimulakan dengan Bismillah

Monday, February 8, 2016

E-Day 12/12/15

assalammualaikum..

hari nie nak citer sikit sal e-day sis.haha wlpn nak dekat 2 bln  jdi tunangan org, bru hri nie sis smpat kongsi citer..haha..(ada sis kisah.. <00>)..
alhamdulilah terima kasih buat family, abah, akk, adik2 n kwan2  yang sentiasa mmbntu untuk memeriahkan majlis...buat en.tunang yng setia menanti hingga ke tahap nie.terima kasih..
ok.. untuk majlis nie, akk sis ar yg byk tlng dr awal smpai akhir..wlpn die tu bnyak songgeh tpi she the best sister..thanks sis..
wif my sister..

ok untuk decorate my room, hasil tangan my sis n her husband...adik sis pun duk tlong panjat-memanjat nak psang langsir tu..dan hasilnye mmg terbaik...huhu...


\
seterusnya hantaran 5/7..sis pn sebenarnya xthu nak bg ape..nsib en.tunang xbyak songgeh n memahami..dia kata jgn membazir n bli bnda yg boleh pkai n jgn mahal2..so senang skit kerja sis..huhu..yang tema biru tu dr pihak sis n yang ala2 hijau tu dr pihak en.tunang..pape pn sis hapy sbb dpt telekung biru n kain pasang tu..cantik sgt....tq en.tunang.. :)




ok jom kita tgok sesi bergambar pulak..haha..yg nie sis suka sbb bergambar..tmbah2 lg dpt bergmbar dgn adk2 n kwan2 yng kaki selfie...huhu...layan je lah...










bersama mereka yang byk tlng sis sepanjang majlis..terima kasihh byk2...

 wif my adik sis yg pling gedik..huhu

Bersama abah tersyg... <3


Bakal fmly..huhu





harap mereka dpt terima sis seadanye..(sis cuak sebenarnyer..huhu)


Bersma en.tunang..

haha..malu2 kucing katenyer... :p

acah2 comel jer..hihi


sis rse ckup kot sis kongsi citer sis nie..korang pn rsenye bosan tgok gmbar sis..huhu..pape pn sis berdoa agr hubungan nie berkekalan hingga ke akhir hayat..insyaallah..amin..doakn kami terus tabah hadapi stiap dugaan yng mndtg..to en.tunang terima kasih untuk semuanya..terima kasih kerana trus sabar layan kerenah bdak ngade nie...terima ksih sntsa ada saat ssh n sng...smoga kita terus belajar untuk mnjadi yng terbaik untuk saling melengkapi antara satu sama lain...aq tidak sempurna, tpi harap dengan kehadiran kamu dapat menjadikan aq lebih sempurna.. insyaallah..amin..(jiwang plak...:p )..to my family especially to my abah terima kasih kerana merestui hubungan kami..redha allah terletak redha mak n abah..smoga dengan berkat doa abah dpt mmudahkan urusan kami..insyaallah..amin....sayang semuanya...

our story was begin ...

Terima kasiih cinta... <3







1 comment:

  1. ooo...baru kenal bakal future husband zue...hihi

    ReplyDelete